Πώς είδαν τα social media τη συνέντευξη Σαμαρά – Τα σχόλια Μουρούτη

Πώς είδαν τα social media τη συνέντευξη Σαμαρά – Τα σχόλια Μουρούτη

Πώς απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης

Πώς είδαν τα social media τη συνέντευξη Σαμαρά – Τα σχόλια Μουρούτη
Την τιμητική του είχε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός και στα social media, καθώς όπως φάνηκε στα timeline οι περισσότεροι χρήστες είδαν αλλά και σχολίασαν τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ.  

Με χιούμορ, ειρωνεία και σάτιρα οι περισσότεροι σχολίασαν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν μηνύματα και αν πάμε σε εκλογές...

Στο στόχαστρο του Twitter βρέθηκαν και οι δύο δημοσιογράφοι που πήραν τη συνέντευξη, με τα social media να θεωρούν το ρόλο τους κυρίως διακοσμητικό... Εκεί δε που τα timeline πήραν φωτιά ήταν στο κλείσιμο της συνέντευξης καθώς αυτό έγινε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο κ. Σαμαράς έδειξε μόνος του ότι ολοκληρώθηκε η συνέντευξη λέγοντας στους δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ που είχε απέναντί του: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ γιατί αυτην την κρίσιμη ώρα έπρεπε να πούμε αυτά τα πράγματα».

Κλείσιμο
Πάντως σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια έσπευσε να απαντήσει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης ο οποίος μέσω Twitter είπε για τη συνέντευξη και συγκεκριμένα για τους δύο δημοσιογράφους που κάθισαν απέναντι στον κύριο Σαμαρά: «Οι δημοσιογράφοι της συνέντευξης έπρεπε να έχουν την ευγένεια του Κυρίτση, την αντικειμενικότητα του Φίλη και να καθυβρίσουν τον πρωθυπουργό. Λάθος τους...».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης