«Ανορθογραφία» της Χρυσής Αυγής στο μήνυμα για την 21η Απριλίου

«Ανορθογραφία» της Χρυσής Αυγής στο μήνυμα για την 21η Απριλίου

Έγραψαν: «Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας»


«Ανορθογραφία» της Χρυσής Αυγής στο μήνυμα για την 21η Απριλίου
Σε γκάφα υπέπεσε η Χρυσή Αυγή στο μήνυμά της για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου, καθώς με τη φράση που χρησιμοποιούσε στις δύο πρώτες γραμμές, εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι η χούντα των συνταγματαρχών ήταν πολύ χειρότερη από κάθε δημοκρατική κυβέρνηση -ακόμα και από τη σημερινή, την οποία τα μέλη της ΧΑ αποκαλούν «χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων».

Προφανώς, η ανακοίνωση, που μέχρι την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτές, παρέμενε αναρτημένη στο site της ΧΑ, επεδίωκε να τονίσει το ακριβώς αντίθετο: ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται σήμερα είναι πολύ χειρότερες από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Πράγματι, η ανακοίνωση τροποιήθηκε τελικά, έτσι ώστε να αναφέρει: «Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων έχει ξεπεράσει σε αυταρχισμό τα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας».
Κλείσιμο

Η αρχική ανακοίνωση της ΧΑ ανέφερε: 

Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

Η χούντα του μνημονίου και της προδοσίας φυλακίζει παράνομα τους μοναδικούς πολιτικούς της αντιπάλους που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδας. 

Καταδικάζει τον λαό μας σε ανέχεια και την χώρα σε οικονομική καταστροφή. Ξεπουλά τον ελληνικό πλούτο στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Καταλύει το Πολίτευμα, την Λαϊκή Κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Καταργεί τη διάκριση των εξουσιών και παρεμποδίζει τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών.

Μόνη λύση για την Πατρίδα μας να πέσει η χούντα του μνημονίου. Nα πετάξουμε έξω από την Ελλάδα τους ξένους τοκογλύφους και τους προδότες υποτακτικούς τους.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης