Teigen: Η συγγνώμη για τις γυμνές φωτογραφίες που έριξαν το Ιντερνετ

Teigen: Η συγγνώμη για τις γυμνές φωτογραφίες που έριξαν το Ιντερνετ

Τα έδειξε όλα στο κόκκινο χαλί, αλλά έσπευσε να απολογηθεί

Teigen: Η συγγνώμη για τις γυμνές φωτογραφίες που έριξαν το Ιντερνετ
Η Chrissy Teigen έκανε μία εμφάνιση στα American Music Awards την Κυριακή που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Αιτία η τολμηρή επιλογή φορέματος, άνευ εσωρούχων, και το σχεδόν προαναγγελθέν ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να δείξει σε όλο τον πλανήτη, αυτά που υποτίθεται ότι βλέπει μόνο ο σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής John Legend.

Μόνο που η Teigen δεν είναι μία απλή περίπτωση celebrity που ξέρει απλώς να δείχνει το γυμνό σώμα της. Η νεαρή τυχαίνει να είναι από τα μοντέλα στις ΗΠΑ που διαθέτουν πολύ χιούμορ και συνηθίζει να δίνει πολύ εύστοχες απαντήσεις μέσω social media σε όσους συχνά πυκνά τη θέτουν στο στόχαστρο.

Αυτή τη φορά, αφού έδειξε τα κάλλη της φόρα-παρτίδα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν- έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από όποιον «έπαθε κάτι κακό ψυχικά ή φυσικά επειδή είδε το hooha (όπως αποκάλεσε το αιδοίο) της». Επίσης σε μία ανάρτηση που την εγκαλούσε επειδή δεν ήταν κυρία, έδωσε την αποστομωτική απάντηση: «Νομίζω ότι όλοι είδατε ότι όντως είμαι κυρία!». Οσο για το ποστ της συγγνώμης που ανέβασε στο Instagram, αξίζει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο αφού έκανε mention στις μάρκες ρούχων και αξεσουάρ που φόρεσε, στο τέλος «μνημόνευσε» και το ινστιτούτο όπου έκανε λέιζερ αποτρίχωσης στο ευαίσθητο σημείο!












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης