Tracy McGregor: «Μου αρέσουν πολύ οι άντρες με τατουάζ»

Tracy McGregor: «Μου αρέσουν πολύ οι άντρες με τατουάζ»

«Ο άντρας θέλω να είναι ψηλός, μελαχρινός όμορφος, αστείος, να νοιάζεται για εμένα και να έχει μεγάλη καρδιά. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι άντρες με τατουάζ»

Tracy McGregor: «Μου αρέσουν πολύ οι άντρες με τατουάζ»
Φορώντας σέξι μαύρα εσώρουχα και παίρνοντας τις ανάλογες πόζες φωτογραφήθηκε η καλλονή από τη Νότια Αφρική Tracy McGregor για το αντρικό περιοδικό «Maxim» της νοτιοαφρικανικής έκδοσης του Ιουνίου.

Γεννημένη στις 18 Φεβρουαρίου η Tracy McGregor ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ως μοντέλο από τα 16 της χρόνια. Εχει δουλέψει με γνωστούς οίκους μόδας όπως Triumph και έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά των Pantene, 7Up, Wrigleys και NJOY. Το αντρικό περιοδικό «FHM» την έχει συμπεριλάβει στο παρελθόν στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Η 30χρονη Tracy στη συνέντευξη που έδωσε στο «Maxim» μίλησε για τη δουλειά της, που αγαπάει πολύ, για τα ταξίδια που κάνει και για το πώς θέλει τον τέλειο άντρα: «Ο άντρας θέλω να είναι ψηλός, μελαχρινός όμορφος, αστείος, να νοιάζεται για εμένα και να έχει μεγάλη καρδιά. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι άντρες με τατουάζ».

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης