Το απόλυτο επάγγελμα: Απλώνει άμμο στο γυμνό σώμα της Irina Shayk

Το απόλυτο επάγγελμα: Απλώνει άμμο στο γυμνό σώμα της Irina Shayk

... ενώ ένας άλλος της φροντίζει το στήθος (!) - Δείτε την απόλυτη φωτό: Η καλλονή φίλη του Κριστιάνο Ρονάλντο τόπλες - Τι πρέπει να κάνουν οι συνεργάτες της καλλονής

Το απόλυτο επάγγελμα: Απλώνει άμμο στο γυμνό σώμα της Irina Shayk
Αν συνδυάσεις το όνομα Irina Shayk με τις λέξεις «τόπλες» και «Χαβάη» αυτό που προκύπτει είναι ένας άκρως εκρηκτικός συνδυασμός. Το ίδιο εκρηκτική είναι και η ίδια η Irina Shayk που με κάθε της φωτογράφιση υπενθυμίζει γιατί είναι σταθερά εδώ και χρόνια ένα από τα πιο σέξι θηλυκά του πλανήτη. Αυτή τη φορά, η καλλονή φωτογραφήθηκε για το επόμενο τεύχος του «Sports Illustrated» που θα έχει αφιέρωμα στις γυμνόστηθες καλλονές. Και ποια καλύτερη για να το παρουσιάσει από τη φιλενάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τις ασυναγώνιστες καμπύλες. Οι πρώτες φωτογραφίες από το shooting που έγινε στη Χαβάη έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αναμένουμε τη συνέχεια.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον δεν είναι μόνο η Irina αλλά και οι συνεργάτες της που είναι επιφορτισμένοι με κάτι που θα ζήλευαν όλοι οι άντρες (και όχι μόνο). Αλλος της προστατεύει το στήθος, άλλος της απλώνει άμμο στα οπίσθια, άλλος της βάζει αντηλιακό και... δεν μεταδίδουμε άλλο!

Δείτε μόνοι σας εδώ:























Και τώρα η απόλυτη φωτογραφία με την Irina Shayk τοπλες







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης