Kendall Jenner: Για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Kendall Jenner: Για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Η 18χρονη Kendall δεν είναι καθόλου αποδεκτή από τα άλλα μοντέλα. Κάποια στιγμή μάλιστα λέγεται ότι κάποιες κοπέλες της έριξαν τα τσιγάρα τους στο ποτό της στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

Kendall Jenner: Για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο
Παρά τα όσα αρνητικά λέγονται και γράφονται για αυτήν, η Kendall Jenner, της οικογένειας Kardashian έκανε ένα ακόμα βήμα μπροστά στην καριέρα της, καθώς σήμερα πήρε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Η 18χρονη Kendall περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα για τον οίκο Fendi και εισέπραξε για άλλη μια φορά το πιο ζεστό χειροκρότημα.
 


Και μπορεί οι επαγγελματικές επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη για τη μελαχρινή Kendall, όμως δεν είναι λίγα εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, τα οποία της κάνουν δύσκολη τη ζωή. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η 18χρονη πέρασε άσχημες ώρες στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης καθώς δεν ήταν καθόλου αποδεκτή-λόγω της οικογένειά της αλλά και της ειδικής μεταχείρισης που πιστεύουν ότι έχει-από τις υπόλοιπες κοπέλες. Κάποια στιγμή μάλιστα λέγεται ότι της έριξαν τα τσιγάρα τους στο ποτό της.

Κλείσιμο


Κορίτσια χαλαρώστε. Δυστυχώς για εσάς η κούκλα Kendall ήρθε για να μείνει. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης