O Έλληνας άστεγος που ξετρέλανε τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret!

O Έλληνας άστεγος που ξετρέλανε τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret!

Πώς ο 20χρονος που ζούσε και κοιμόταν στην παραλία, κατάφερε να γίνει περιζήτητο μοντέλο;

O Έλληνας άστεγος που ξετρέλανε τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret!
Μπορεί μέχρι πρότινος να μην είχε στέγη, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Ο ελληνικής καταγωγής, John Economou, 20 ετών, που ζούσε και κοιμόταν στην παραλία Venice, χάρη στα top models και «αγγελάκια» της Victoria's Secret, Kendall Jenner και Gigi Hadid, έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία του από την αρχή. Πέρυσι το καλοκαίρι, η Kendall Jenner και η  Gigi Hadid, συνάντησαν τυχαία το πανέμορφο αγόρι, στην παραλία Venice, κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος ενός διαφημιστικού σποτ. Οι δύο καλλονές, απολάμβαναν ένα πικ-νικ  στην παραλία, μέχρι που παρατήρησαν τον 20χρονο νεαρό.
«Ένα από τα κορίτσια μου είπε: ''Είσαι πολύ γλυκός'' και έτσι ξεκινήσαμε κουβεντούλα», είπε ο Economou στη Daily Mail για την γνωριμία τους.

Εκείνος δεν τις αναγνώρισε, αλλά κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για κορίτσια της διπλανής πόρτας, όταν παρατήρησε τους σωματοφύλακες τους. «Δεν είχαν το τουπέ των πλουσίων. Η Gigi ήταν αστεία και σαφώς πιο θορυβώδης. Η Kendall ήταν πιο χαλαρή, σαν χίπισσα», δήλωσε.
Κλείσιμο

Η Jenner τότε του πρότεινε να  ασχοληθεί με το μόντελινγκ και μάλιστα, προθυμοποιήθηκε να τον συστήσει σε ένα γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Από εκείνη τη στιγμή, η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχεται την άλλη, για τον 20χρονο. Πλέον έχει το δικό του book και έχει κάνει κάποιες φωτογραφίσεις.

Ωστόσο, η καθημερινότητα του, δεν έχει αλλάξει δραματικά. Συνεχίζει να κοιμάται στην παραλία ή να φιλοξενείται σε διάφορα σπίτια φίλων. Συνηθίζει να ταξιδεύει έχοντας μόνο μία οδοντόβουρτσα, λίγα ρούχα και τη σανίδα του skateboard. «Δεν έχω διαμέρισμα. Ούτε σπίτι κάπου εκεί έξω. Δεν ξέρω πού θέλω να εγκατασταθώ», είπε το νεαρό μοντέλο που έχει το παρατσούκλι «O Romeo της παραλίας Venice».








 Έχει κορίτσι; «Κοιμάμαι στην παραλία, αλλά προφανώς και μου αρέσει να πηγαίνω με κοπέλες σε κάποιο σπίτι. Δεν έχω κορίτσι, είμαι τόσο νέος και υπάρχουν τόσο όμορφα κορίτσια εκεί έξω...Μου αρέσουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας, αν κάποιος είναι ελκυστικός, δεν έχει σημασία η ηλικία».

Το μοντέλινγκ είναι δεν είναι κάτι καινούργιο για εκείνον. Μεγάλωσε στο Milwaukee και έχει δουλέψει σε τοπικά διαφημιστικά σποτ και έχει φωτογραφηθεί σε καταλόγους μόδας ως παιδί. Έφυγε από το σπίτι του, σε ηλικία 19 ετών και σίγουρα δεν περίμενε ότι η τύχη θα ήταν τόσο γενναιοδώρη μαζί του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης