Η δημοσιογράφος που «τα άκουσε» από τον Θηβαίο απαντά: Ήταν δείγμα «αριστερού» φασισμού

Η δημοσιογράφος που «τα άκουσε» από τον Θηβαίο απαντά: Ήταν δείγμα «αριστερού» φασισμού

Η Δέσποινα Αυγερίδου που δέχθηκε προσβλητικά σχόλια από τον τραγουδιστή Χρήστο Θηβαίο απαντά: «Δε δέχομαι τη συγνώμη του γιατί δεν έχει ούτε αλήθεια ούτε ουσία»

Η δημοσιογράφος που «τα άκουσε» από τον Θηβαίο απαντά: Ήταν δείγμα «αριστερού» φασισμού
Το όνομα της Δέσποινας Αυγερίδου είναι άρρηκτα δεμένο με τις πιο όμορφες μουσικές και νότες που συνοδεύουν εδώ και πάνω από 20 χρόνια τα απογεύματα των ακροατών της που την ακολουθούν φανατικά στις εκπομπές της στα ερτζιανά και την έχουν κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεών τους. Γλυκιά, ευγενική, η πιο ερωτική φωνή του δημοτικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης έχει χτίσει το δικό της μύθο με συνέπεια στις μουσικές προτάσεις και επιλογές της και χαρακτηριστική τη λατρεία της για τον έρωτα της ζωής της το ραδιόφωνο. Είναι η αγαπημένη των έντεχνων αλλά και εκείνη που εμπιστεύονται οι εμπορικοί προκειμένου να καταφέρουν να επικοινωνήσουν τα τραγούδια τους με το δύσκολο και απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης. 

Όντας φοιτήτρια στο Χημικό του ΑΠΘ βρίσκεται στην Πορτογαλία στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus και περνά από ένα ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν Έλληνες. Δοκιμάζει για πλάκα και... αυτό ήταν. Το Χημικό τμήμα θα αποτελέσει παρελθόν και εκείνη επιστρέφοντας θα ξεκινήσει την καριέρα της, με ένα ωραίο βιογραφικό που πιστοποιούσε... διεθνή εμπειρία όπως λέει χαρακτηριστικά γελώντας. Η συνέχεια είναι λίγο έως πολύ γνωστή στους Βόρειοελλαδίτες με τη Δέσποινα να κατακτά σημαντική θέση στην καρδιά τους και να συνεχίζει μία εντυπωσιακή πορεία στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης που μετρά 23 χρόνια. 

Κλείσιμο


«Μάλλον είναι αργά για να καταπιαστώ με χημικά και λιπάσματα όπως μου συνέστησε να κάνω ο κ. Θηβαίος. Τον εκτιμούσα πάντα απεριόριστα, θα έλεγα δεν το περίμενα αυτό να συμβεί ποτέ. Είναι η απόλυτη μάλλον έκφραση του "αριστερού" φασισμού και η απόδειξη ότι υπάρχει δυστυχώς. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να κερδίσω το δικό μου χώρο σε αυτό που αγάπησα όσο τίποτα άλλο και που με έκανε να αφήσω στη μέση τις σπουδές στο χημικό τμήμα και να αφοσιωθώ σε αυτό δηλαδή στο ραδιόφωνο. Πολλοί είπαν ότι εγώ το προκάλεσα όλο αυτό, ακόμη δεν τους καταλαβαίνω. Γι' αυτό και ανέβασα όλη τη συνομιλία μας με τον κ. Θηβαίο για να καταλάβουν όλοι τι είπε, πώς το είπε και το γιατί το είπε... Δεν ξέρω αν μετά το αρχικό σοκ των προσβολών του θύμωσα ή ξενέρωσα... Δε ξέρω αν η συγνώμη που θέλησε να μου πει και δημόσια μέσω Facebook έχει σημασία πια. Το κακό έγινε. Δεν είναι μόνο η επίθεση και η απαξίωση στο πρόσωπό μου αλλά η ουσιαστική απαξίωση στο ίδιο του το κοινό. Είναι κρίμα για τον ίδιο. Όχι δε θα δεχτώ τη συγνώμη του, γιατί νιώθω ότι δεν είναι ουσιαστική και πραγματική", λέει η ραδιοφωνική παραγωγός Δέσποινα Αυγερίδου στο protothema.gr.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης