Χαμόγελα για την Jolie με τα παιδιά της στα χιόνια ενώ ο Pitt «κλαίει»

Χαμόγελα για την Jolie με τα παιδιά της στα χιόνια ενώ ο Pitt «κλαίει»

Δείτε φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού με τα δίδυμα παιδιά της και την 10χρονη Siloh - Από την άλλη άνθρωπος από το περιβάλλον του Brad Pitt λέει πως ο ηθοποιός «πέρασε τις χειρότες διακοπές της ζωής του» 

Χαμόγελα για την Jolie με τα παιδιά της στα χιόνια ενώ ο Pitt «κλαίει»
Στο Κολοράντο βρίσκεται η Angelina Jolie έχοντας δίπλα της τα δίδυμα, Vivienne και Knox, και την 10χρονη κόρη της Siloh. Θέλοντας να απολαύσει χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της η ηθοποιός, μετά το διαζύγιό της με τον Brad Pitt, περνάει χρόνο με τα τρία της παιδιά τα οποία φαίνεται να χαίρονται την παρέα της μητέρας τους. Ο φακός απαθανάτισε την Jolie να περπατά στο χιόνι κρατώντας από το χέρι την 8χρονη Vivienne. Εκείνη πίνει ζεστό καφέ και η μικρή τρώει παγωτό ενώ οι δυο τους κάνουν τη βόλτα τους ανάμεσα στο πλήθος. 

Κλείσιμο




Με τον γιο της Knox (πίσω της) και την 10χρονη Siloh δίπλα της 


Την ίδια ώρα άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του Brad Pitt αποκάλυψε στη Daily Mail ότι ο διάσημος ηθοποιός του εξομολογήθηκε ότι αυτές ήταν οι χειρότερες γιορτές της ζωής του. «Του λείπου πολύ τα παιδιά του. Ξεσπάει σε κλάματα τόσες πολλές φορές, δεν ντρέπεται πια να κλαίει» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης