Rihanna-Leonardo DiCaprio: Μαζί σε πάρτι στη Νέα Υόρκη

Rihanna-Leonardo DiCaprio: Μαζί σε πάρτι στη Νέα Υόρκη

Οι δυο τους έκαναν τα πάντα για να μην τους πάρουν χαμπάρι οι φωτογράφοι και τους φωτογραφίσουν, με πρώτον τον 39χρονο ηθοποιό, ο οποίος κρυβόταν πίσω από το καπέλο του. Και φυσικά ήρθαν ξεχωριστά και έφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα

Rihanna-Leonardo DiCaprio: Μαζί σε πάρτι στη Νέα Υόρκη
Τα δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου τους θέλουν ζευγάρι εδώ και και λίγο καιρό. Οι ίδιοι φυσικά ούτε το έχουν επιβεβαιώσει ούτε εμφανίζονται δημόσια. Ο λόγος για την τραγουδίστρια της r'n'b Rihanna και τον Αμερικανό ηθοποιό Leonardo DiCaprio, οι οποίοι πιάστηκαν από τους παπαράτσι να διασκεδάζουν αυτές τις μέρες σε πάρτι στο Down club στη Νέα Υόρκη.



Κλείσιμο
Οι δυο τους έκαναν τα πάντα για να μην τους πάρουν χαμπάρι οι φωτογράφοι και τους φωτογραφίσουν, με πρώτον τον 39χρονο ηθοποιό, ο οποίος κρυβόταν πίσω από το καπέλο του. Και φυσικά ήρθαν ξεχωριστά και έφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα.



Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διασκεδάζουν μαζί. Οι φωτογράφοι τους έχουν αρκετές φορές εντοπίσει μαζί. Η πρώτη μάλιστα φορά ήταν πάλι σε πάρτι την Πρωτοχρονιά στο St. Barts.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης