Απίστευτο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 48χρονη γυναίκα στη Σταλίδα του δήμου Χερσονήσου σημειώθηκε τη Δευτέρα.
Η άτυχη γυναίκα πάρκαρε σε κατηφορικό δρομάκι, κατέβηκε από το αμάξι, εντούτοις δεν τράβηξε χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να την παρασύρει και να βρει τραγικό θάνατο!
Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να επιβεβαιώνουν τον θάνατο της.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.