Πάσχα: Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων - Μποτιλιάρισμα σε δρόμους και εθνικές οδούς
Οι εκδρομείς του Πάσχα εγκαταλείπουν με κάθε μέσο την πρωτεύουσα - Σε ποια σημεία παρατηρείται το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα
Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ οι εκδρομείς του Πάσχα και η κίνησηστους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στις εθνικές οδούς, βρίσκεται στο «κόκκινο».
Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στην έξοδο από Δαφνί έως διυλιστήρια, στην Αθηνών – Λαμίας επίσης στην έξοδο έως Αχαρνών, αλλά και στον Κηφισό στο ύψος των ΚΤΕΛ.
Επίσης, «φρακαρισμένοι» είναι οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική οδό, στο ύψος του κόμβου της Δουκίσσης Πλακεντίας, αλλά και από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι την Αθηνών - Λαμίας.
Οι εκδρομείς δεν φαίνεται ότι θα έχουν τον καιρό σύμμαχό τους, καθώς αναμένεται να είναι άστατος με νεφώσεις και βροχές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.