Έδεσσα: 60χρονος κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 6χρονη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Έδεσσα: 60χρονος κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 6χρονη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

«Αυτός είναι ακόμα έξω, τα σπίτια μας είναι πολύ κοντά και το παιδί μου δεν είναι καθόλου ήρεμο» δηλώνει στο protothema.gr η μητέρα του μικρού κοριτσιού

aselgeia-new1
Tη φρίκη που έζησε ένα 6χρονο κοριτσάκι στα χέρια ενός 60χρονου άντρα που ασέλγησε στο κορμάκι του περιγράφει αποκλειστικά στο protothema.gr η μητέρα του κοριτσιού.

To εξάχρονο κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου άντρα, τον Ιούνιο στο χωριό Σκύδρα, στην Έδεσσα, όπου η είδηση αυτή είχε προκαλέσει σοκ στη μικρή κοινωνία.

Ο 60χρονος , ο οποίος ήταν γείτονας της οικογένειας, με δόλιο τρόπο προσφέροντας καραμέλες στο ανήλικο παιδί, το κατεύθυνε στο σπίτι του. Εκεί ασέλγησε επάνω του χωρίς κανένα δισταγμό. Όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι τα αποκάλυψε όλα στη μητέρα του, προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο. Η Εισαγγελία της Έδεσσας του άσκησε ποινική δίωξη και μετά από συμφωνία της εισαγγελέως με την ανακρίτρια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Κάθε καλοκαίρι αφήνω τη μικρή στη μαμά μου γιατί δουλεύω πολλές ώρες. Όταν πήγα στο σπίτι εκείνο το βράδυ μετά τη δουλειά , ήρθε η γυναίκα του κι αυτός που έκανε κακό στο παιδί μου, στο σπίτι μας. Είναι γείτονας και είχε έρθει σπίτι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μόλις τον είδε η κόρη μου, φοβήθηκε κι έτρεξε στο δωμάτιό της. Τότε εγώ ανησύχησα με τη συμπεριφορά του παιδιού μου και πήγα να δω τι κάνει η κόρη μου μέσα στο δωμάτιο. Τότε το παιδί μου τρομαγμένο, μου είπε: «Μαμά, αυτός ο άνθρωπος ξέρεις τι μου κάνει;». Με τα δαχτυλάκια της , μου έδειξε τι της έκανε επάνω στο κορμάκι της και τα γεννητικά της όργανα, αυτό το τέρας. Εγώ εκείνη τη στιγμή, χάθηκα. Δεν το άφησα να μου πει λεπτομέρειες γιατί δεν άντεχα να το ακούω να μου περιγράφει πώς ασέλγησε αυτός επάνω της» λέει η μητέρα του κοριτσιού στο protothema.gr

«Έχω χάσει τη μισή μου ζωή. Αυτός είναι ακόμα έξω, τα σπίτια μας είναι πολύ κοντά και το παιδί μου δεν είναι καθόλου ήρεμο. Το κοριτσάκι μου είναι πολύ φοβισμένο, τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει. Κάποιες φορές μου λέει: "μαμά, τώρα που μίλησα και στα είπα όλα, αυτός θα με βάλει τιμωρία και δεν θέλω". Κι εγώ προσπαθώ να την ηρεμήσω και να της εξηγήσω πως όλα τελείωσαν» προσθέτει η μητέρα της 6χρονης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης είπε στο protothema.gr: «Η υπόθεση της 6χρονης και η δικαστική εξέλιξη αυτής, προκαλεί αναμφίβολα αγανάκτηση και ερωτηματικά στους γονείς του παιδιού. Αναμένουμε την ολοκλήρωση της ανάκρισης έτσι ώστε να λάβουμε συνολικά γνώση των προσκομισθέντων στοιχείων και των υποβληθεισών ενστάσεων από την πλευρά των αντιδίκων. Προσωπικά εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου για το σκεπτικό της επιβολής περιοριστικών όρων και μόνο , την ίδια στιγμή που αποδεδειγμένα πλέον , ο ψυχικός κόσμος αυτού του αθώου παιδιού καταστράφηκε με τον πιο βίαιο και απάνθρωπο τρόπο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης