Αντρας με μαχαίρι εισέβαλε στην πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα

Αντρας με μαχαίρι εισέβαλε στην πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα

Πρώην Εύελπις του Σερβικού στρατού με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων ο δράστης - Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

presveia_main01
Συναγερμος σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην αστυνομία, μετά την ειδοποίηση απο τον φύλακα της πρεσβείας της Σερβίας ότι ένας άντρας, οπλισμένος με μαχαίρι έχει εισβάλει στο κτήριο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στις 9:30 το πρωί, άγνωστος πήδηξε την μάνδρα της πρεσβείας στη Βασιλίσσης Σοφία 106, στο ύψος της πλατείας Μαβίλη και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό της κρατώντας ένα μαχαίρι.  

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να προσπαθήσει να πείσει τον δράστη να παραδοθεί.

Ο σερβικής καταγωγής δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και η αστυνομία τον έπεισε να αφήσει το μαχαίρι και να παραδοθεί.

Ο δράστης έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για πρώην Εύελπις του Σερβικού στρατού με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων.

Ο νεαρός, που κρατούσε δύο μαχαίρια, παρέμεινε στο προαύλιο της Πρεσβείας για αρκετή ώρα, φωνάζοντας πολιτικά συνθήματα και απειλώντας να αυτοτραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσε μάλιστα να συναντήσει επίμονα τον Σέρβο Πρόεδρο και τον πρέσβη της Σερβίας.

Μέσα στην ημέρα ο άντρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης