Εικόνες θρίλερ εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Βάθη, όταν ένας αλλοδαπός έσφαξε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των περαστικών έναν άλλον αλλοδαπό, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πλησίασε τον αλλοδαπό και με ένα σπασμένο μπουκάλι, του έκοψε τον λαιμό.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ ο δράστης διέφυγε με τα πόδια και εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.
Tο θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ακολουθεί φωτογραφία-ντοκουμέντο από το σημείο και το θύμα της άγριας σφαγής στο κέντρο της Αθήνας:
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.