Ένταση επικράτησε και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο Β´ νεκροταφείο Αθηνών πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου.
Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας μόλις αντίκρισε τον κατηγορούμενο ξέσπασε μόλις αντίκρισε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της.
«Θα βάλω να σε σκοτώσουν μέσα στη φύλαξη. Δεν θα ζήσεις θα έχεις φρικτό θάνατο», φώναζε ο πατέρας της εφοριακού όσο οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να τον κρατήσουν σε μακρινή απόσταση από τον κατηγορούμενο Μανώλη Σοροπίδη.
Την ίδια ώρα η μητέρα της άτυχης εφοριακού είπε απευθυνόμενη στους άνδρες της αστυνομίας που προσήγαγαν τον Σοροπίδη στο δικαστήριο: «Μας πέθανε μας πήρε το παιδί μας κι εσείς τον προστατεύετε να μην πέσουμε πάνω του, δεν ντρέπεστε. Αίσχος».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς