Το Συμβούλιο της Επικρατείας μπλοκάρει το κλείσιμο του Mega

Το Συμβούλιο της Επικρατείας μπλοκάρει το κλείσιμο του Mega

Αναπτερώνονται οι ελπίδες των εργαζομένων στο Μεγάλο Κανάλι - Το ΣτΕ «παγώνει» την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να πέσει «μαύρο» στο Mega

Το Συμβούλιο της Επικρατείας μπλοκάρει το κλείσιμο του Mega
Με προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικολάου Σακελλαρίου, «παγώνει» η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με την οποία αποφασίστηκε να σταματήσουν οι εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega (Τηλέτυπος ΑΕ) ζητώντας την αναστολή και ακύρωση της υπ' αριθμόν 18/2018 απόφασης του ΕΣΡ βάσει της οποίας επρόκειτο να πέσει «μαύρο» στο πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι.

Το Mega υποστηρίζει ότι το άρθρο 14 του νόμου 4339/2015 δεν μπορεί να τύχει εφαρμογής γιατί οι διατάξεις του είναι ανίσχυρες ως αντισυνταγματικές, αντίθετες στην ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αντίθετες στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κλείσιμο
Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει κατατεθεί. Η αίτηση ακύρωσης του Mega προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 4 Μαϊου του 2018 και εισηγητής έχει οριστεί ο Σύμβουλος Επικρατείας Ηλίας Μάζος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης