Πήγαν να επισκεφθούν πολιτικούς στη Βουλή και κατέληξαν στον εισαγγελέα

Πήγαν να επισκεφθούν πολιτικούς στη Βουλή και κατέληξαν στον εισαγγελέα

Το σκανάρισμα στις ταυτότητές τους από τα ειδικά μηχανήματα έδειξαν ότι απαχολούσαν τις Αρχές - Για τον έναν εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία και απάτη 

Πήγαν να επισκεφθούν πολιτικούς στη Βουλή και κατέληξαν στον εισαγγελέα
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σήμερα στους χώρους  της Βουλής με δύο άτομα που σε διαφορετικό χρόνο πέρασαν την πύλη της Βασιλίσσης Σοφίας γιατί είχαν ραντεβού με πολιτικά πρόσωπα. 

Όμως δεν κατάφεραν να τους συναντήσουν καθώς τα ειδικά μηχανήματα που τοποθετήθηκαν από χθες στην πύλη του ελληνικού κοινοβουλίου «σκάναραν» τις ταυτότητες τους και όταν διαπιστώθηκε ότι «απασχολούσαν» τις αρχές, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. 

Ειδικότερα σε βάρος του ενός επισκέπτη εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και του δεύτερου για χρέη. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας των συγκεκριμένων μηχανημάτων που τοποθετήθηκαν στην είσοδο της βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Πρόκειται για high-tech συστήματα τα οποία είναι συνδεδεμένα on line με τα τερματικά της Αστυνομίας, αλλά και τη βάση δεδομένων της Interpol έτσι ώστε να εντοπίζουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο υπάρχει σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο και να οδηγούν τους «καταζητούμενους» στη δικαιοσύνη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης