Τη δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο θα έχουν οι επιβάτες 2.030 οχημάτων σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ του Οργανισμού Αστικών συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ). Η εγκατάσταση του δικτύου Wi-Fi προβλέπεται σε δράση που ανέλαβαν το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Το έργο έχει συνολικό κόστος 900 χιλιάδες ευρώ. Η χρηματοδότησή του θα γίνει από το «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014 -2020».
Στόχος της Δράσης είναι η προώθηση της χρήσης των νέων τεχνολογιών και η αναβάθμιση των υπηρεσιών των αστικών συγκοινωνιών.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΣΑ για το 2015, η επιβατική κίνηση σε λεωφορεία και τρόλεϊ έφτασε στις 352.116.000 μετακινήσεις και ο μέσος όρος παραμονή στο όχημα ήταν 20 λεπτά. Αντίστοιχα για το τραμ η επιβατική κίνηση ανήλθε για την ίδια περίοδο στις 14.482.000 μετακινήσεις.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;