Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλαβρύτων για να εντοπίσουν τους ιερόσυλους που τρύπωσαν ανενόχλητοι στο μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Η εισβολή έγινε την περασμένη Τρίτη και οι άγνωστοι δράστες διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, αφού προηγουμένως είχαν αρπάξει από την Αγία Τράπεζα το Ιερό Αρτοφόριο και τις δύο Κανδήλες. Η κλοπή αποκαλύφθηκε μετά από τρία 24ωρα, την Παρασκευή.
Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους του καθεδρικού ναού και έκαναν επιτόπια έρευνα, συνέλεξαν δακτυλικά αποτυπώματα και διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τον ή τους δράστες, που δεν αποκλείεται να προέρχονται από την γύρω περιοχή.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών