Συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και πυροσβεστική το μεσημέρι όταν το ελικόπτερο της πυροσβεστικής εντόπισε κοντά στο χωριό Μαριές της Ζακύνθου δύο άτομα τα οποία επιχειρούσαν να βάλουν φωτιά.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., πυροσβέστες αλλά και κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τους επίδοξους εμπρηστές.
Οι επίδοξοι εμπρηστές επέβαιναν σε μηχανάκι και μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, έπειτα από ώρες, φαίνεται ότι τα δύο άτομα κατάφεραν να ξεφύγουν...
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson συναντά το design και την άνεση μετατρέποντας την καθαριότητα σε μια συναρπαστική εμπειρία, χάρη στην V15s Detect Submarine που προσαρμόζεται εντυπωσιακά στον σύγχρονο τρόπο ζωής.