Ακριβώς τρεις μήνες κράτησε η ελευθερία ενός 22χρονου τσιγγάνου που είχε αποδράσει σαν… κύριος στις 22 Ιουλίου από την Αγροτική φυλακή της Τίρυνθας στην Αργολίδα, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές!
Ο δραπέτης εντοπίστηκε στην περιοχή Πηγαδάκια της Γαστούνης, συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της τοπικής Ασφαλείας Αμαλιάδας, του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που διέταξε τον επανεγκλεισμό του στη φυλακή.
Ο 22χρονος είχε δραπετεύσει μαζί με έναν 25χρονο που είχε καταδικαστεί σε επτά ετών φυλάκιση για κλοπές, ενώ συμμετείχαν σε ομάδα εργασίας που δούλευε έξω από τις αγροτικές φύλακές. Λίγο πριν από τις 10 το πρωί, έφυγαν ξαφνικά πεζή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και τα ίχνη τους χάθηκαν. Ο 25χρονος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.