Απεβίωσε το 2010... Όμως έξι χρόνια μετά η Εφορία στέλνει κατασχετήριο για τα περιουσιακά στοιχεία της νεκρής, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από το Ε9 του τρέχοντος έτους!!!
Στην Ελλάδα λοιπόν όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμη και οι νεκροί μπορούν να έχουν περιουσία και βέβαια η περιουσία αυτή μπορεί να κατάσχεται!
Το κατασχετήριο έφτασε από το Δικαστικό Τμήμα της Δ.Ο.Υ Ιωαννίνων και μάλλον αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία. Η γυναίκα, όσο ήταν εν ζωή, διατηρούσε ένα μικρό κατάστημα στην Ηγουμενίτσα. Όταν πέθανε έμεινε ανεξόφλητη στην εφορία η χρήση της τελευταίας χρονιάς. Επρόκειτο για ποσό περίπου δύο χιλιάδων ευρώ!
Μετά από έξι χρόνια το ποσό αυτό, με τις νόμιμες προσαυξήσεις και τους φόρους, έφτασε στις 3.962 ευρώ!!! Προκειμένου λοιπόν η Εφορία και το ελληνικό δημόσιο να διασφαλίσει τα συμφέροντά του έστειλε κατασχετήριο για το σπίτι στο οποίο διαμένει η αιωνόβια μητέρα της αποθανούσας... Και φυσικά στην ηλικία της δεν γνωρίζει από TAXIS...
Κλείσιμο
Ωστόσο κινδυνεύει από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθεί στο δρόμο! Απορίας άξιον βέβαια είναι πως η νεκρή βρέθηκε να έχει Ε9 το 2016, φαίνεται όμως ότι στο ελληνικό κράτος πολλά πράγματα δουλεύουν αυτόματα!
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.