Τραγωδία στην Αίγινα: Δεν βρέθηκε DNA του Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του ταχύπλοου

Τραγωδία στην Αίγινα: Δεν βρέθηκε DNA του Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του ταχύπλοου

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι από την πρώτη στιγμή δεν είχαν εντοπιστεί αποτυπώματα του 77χρονου στο πηδάλιο του Duente

Τραγωδία στην Αίγινα: Δεν βρέθηκε DNA του Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του ταχύπλοου
Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα
 στην οποία τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα ταχύπλοο εμβόλισε μια λάντζα ανοιχτά της Πέρδικας, καθώς επιβεβαιώνεται
η αποκάλυψη που είχε κάνει από τις 28 Αυγούστου το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του ταχυπλόου Duende.

Όπως έγραφε τότε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ «δύο ημέρες μετά την τραγωδία ανοιχτά της Πέρδικας στην Αίγινα και ενώ το  «Duende» ήταν εκτεθειμένο στο λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δακτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια του ταχύπλοου. Σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», βρέθηκαν πολλά αποτυπώματα αταυτοποίητα, αλλά και τα αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου και του Χρήστου Μαλτέζου, ο οποίος μετέβη αμέσως μετά το συμβάν στο σημείο για να παραλάβει τους επιβαίνοντες».
Κλείσιμο

Το έγγραφο που αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 28 Αυγούστου



Σημερινό δημοσίευμα της Real News επιβεβαιώνει το δημοσίευμα αυτό καθώς αναφέρει ότι από την εξέταση του βιολογικού υλικού στο χώρο του ταχύπλοου δείχνουν ότι στο τιμόνι την ώρα της σύγκρουσης δεν βρισκόταν ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στο πηδάλιο, στις μανέτες, στο κάθισμα του κυβερνήτη, αλλά και στα κουμπιά στον πίνακα οργάνων βρέθηκε DNA το οποίο από την εργαστηριακή εξέταση δεν ταυτίζεται με το δείγμα του Θ. Λυκουρέζου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν ο κυβερνήτης του σκάφους και πλέον είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης