Συνελήφθη 41χρονος που διακινούσε ηρωίνη και χάπια στην Κέρκυρα

Συνελήφθη 41χρονος που διακινούσε ηρωίνη και χάπια στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν αυτόν που είχε γεμίσει με «σκληρά» ναρκωτικά τα στέκια τοξικομανών στην πόλη της Κέρκυρας και, κατά πρόοδο των ερευνών, εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας του διακινητή που δεν άργησε να εντοπιστεί

Συνελήφθη 41χρονος που διακινούσε ηρωίνη και χάπια στην Κέρκυρα
Για τον εαυτό του κρατούσε μια μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά στους χρήστες ναρκωτικών της Κέρκυρας «έσπρωχνε» σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών ένας 41χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη κατά την διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν αυτόν που είχε γεμίσει με «σκληρά» ναρκωτικά τα στέκια τοξικομανών στην πόλη της Κέρκυρας και, κατά πρόοδο των ερευνών, εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας του διακινητή που δεν άργησε να εντοπιστεί. Τόσο πάνω του, όσο και στην κατοικία του, βρέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 84,6 γραμμαρίων που δεν είχε προλάβει να διαθέσει.

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν 137 απαγορευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα που εμπίπτουν στο νόμο για τα ναρκωτικά και για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, καθώς και η μικροποσότητα χασίς. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης