Πρωταπριλιά: Χρόνια πολλά στον Τσίπρα είπαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

Πρωταπριλιά: Χρόνια πολλά στον Τσίπρα είπαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

«Να ζήσεις Αλέξη και χρόνια πολλά, μας γέμισες ψέματα όλη τη χρονιά, άντε γεια» τραγούδησαν για τον πρωθυπουργό

Πρωταπριλιά: Χρόνια πολλά στον Τσίπρα είπαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία
Χρόνια πολλά στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την 1η Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που «γιορτάζει» το ψέμα, ευχήθηκαν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι το πρωί προχώρησαν σε κατάληψη του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους.

Έκοψαν συμβολικά, μάλιστα, και τούρτα τραγουδώντας στον πρωθυπουργό «να ζήσεις Αλέξη και χρόνια πολλά, μας γέμισες ψέματα όλη τη χρονιά, άντε γεια».

Κλείσιμο


Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έκλεισαν την είσοδο με αλυσίδες διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για 4.000 προσλήψεις στο χώρο της υγείας.

Χαρακτηριστικό το πανό που ανήρτησαν στην είσοδο του κτηρίου και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρωθυπουργός ως άλλος «Πινόκιο» με μεγάλη μύτη για όσα είχε υποσχεθεί στην επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας στις 2 Απριλίου 2015.



Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, τα μέλη της ομοσπονδίας αλυσοδέθηκαν μπροστά από το υπουργείο Υγείας  προκειμένου, να τονίσουν ότι είναι δέσμιοι των ελλείψεων σε προσωπικό και της ελλιπούς χρηματοδότησης. 

Δήλωση του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου



Η ΠΟΕΔΗΝ μεταξύ άλλων ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Ασφάλιση, τη χρηματοδότηση και στελέχωση με προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων και την ένταξη των εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα στα βαρέα και ανθυγιεινά.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης