Μπελάδες και στους γονείς του προκάλεσε ένας ανήλικος «Νέρωνας» που κατέστρεψε έναν κάδο απορριμμάτων του Δήμου στα Χανιά βάζοντάς του φωτιά, το βράδυ της Πέμπτης. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.
, που βρήκαν στην κατοχή του και ναρκωτικά.
Στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός όταν ξέσπασε πυρκαγιά στον κάδο, αλλά αμέσως ξεκίνησαν και οι έρευνες για τον εμπρηστή για τον οποίο υπήρχαν περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες. Ο ανήλικος εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και στις τσέπες του κατασχέθηκαν ο αναπτήρας με τον οποίο είχε ανάψει τη φωτιά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες για εμπρησμό και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 45χρονος πατέρας και η 43χρονη μητέρα του αναζητούνται για να συλληφθούν, καθώς τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»