Τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στον Κολωνό: «Βοηθήστε με να βρω ποιος σκότωσε το παιδί μου»

Τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στον Κολωνό: «Βοηθήστε με να βρω ποιος σκότωσε το παιδί μου»

Περισσότερες πληροφορίες για το μπλε αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 53χρονο μοτοσικλετιστή αναζητεί η οικογένειά του

Τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στον Κολωνό: «Βοηθήστε με να βρω ποιος σκότωσε το παιδί μου»
Έκκληση προς όλους για να βρεθούν οι ένοχοι, κάνει η μητέρα 53χρονου άνδρα, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε την ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Κολωνού. 

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του στον Πειραιά, μετά από βόλτα στην Αθήνα, όπου είχε επισκεφθεί κάποιους φίλους. Στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως 153 στον Κολωνό ένα μπλε Citroen τον χτύπησε θανάσιμα, ενώ εκείνος επέβαινε στο μηχανάκι του και ο ασυνείδητος οδηγός του ΙΧ τον εγκατέλειψε.

Κλείσιμο
«Την ημέρα εκείνη έφυγε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι από το σπίτι λέγοντας μου πως έχει ραντεβού. Στις 15:00 με πήραν από την Αστυνομία και μου είπαν για το δυστύχημα. Πήγαινε κάπου στην Χαλκοκονδύλη να βρει κάποιους φίλους του. Η Αστυνομία μου είπε πως ένα ΙΧ βγήκε παράνομα και τον χτύπησε και το χτύπημα του ήταν μοιραίο» λέει απαρηγόρητη η μητέρα του 53χρονου άνδρα. 

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου άνδρα από μια μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα και συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. 

Την ίδια στιγμή η μητέρα του 53χρονου μέσω του protothema.gr ζητάει από οποιονδήποτε που γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αθηνών: «Υπάρχει ένας μάρτυρας που τα είδε όλα και έχει καταθέσει στην Αστυνομία. Οι Αρχές μιλούν για ένα Citroen μπλε χρώματος. Έχασα το παιδί μου άδικα και δεν ξέρουν ποιος ευθύνεται. Κάνω έκκληση προς όλους να βοηθήσουν να εντοπιστούν οι δολοφόνοι. Σήμερα ήταν το δικό μου παιδί αύριο μπορεί να είναι το δικό σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Ελευθερία.

Ο άτυχος 53χρονος που σκοτώθηκε στον Κολωνό:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης