Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 51 και 33 χρόνων έφτασαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων με δυο πανάκριβα αυτοκίνητα
Η πιο οργανωμένη προσπάθεια εξαγωγής πολυτελών αυτοκινήτων από τη χώρα με προορισμό την Τουρκία, ματαιώθηκε χάρη στην ετοιμότητα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κήπων που κατάλαβαν εγκαίρως ότι τα δύο οχήματα που οδηγούσαν Τούρκοι είναι κλεμμένα.
Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 51 και 33 χρόνων έφτασαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων με δυο πανάκριβα αυτοκίνητα με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, για να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα. Όμως, κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δύο εξουσιοδοτήσεις που τους έδειξαν ήταν πλαστές και τους συνέλαβαν.
Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι και τα δύο οχήματα είναι καταχωρημένα από τις αρχές της Γερμανίας ως κλαπέντα, υπεξαιρεθέντα ή απωλεσθέντα και κατασχέθηκαν, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για πλαστογραφία.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.