Κρατούμενος μπήκε στις φυλακές με το... όπλο στην τσέπη!

Κρατούμενος μπήκε στις φυλακές με το... όπλο στην τσέπη!

«Πάγωσαν» οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όταν διαπίστωσαν ότι είχε κρυμμένο ένα αεροβόλο πιστόλι στα ρούχα του

Κρατούμενος μπήκε στις φυλακές με το... όπλο στην τσέπη!
Τα όρια του... απίθανου αγγίζει η πρωτοφανής αποκάλυψη ότι ένας κρατούμενος του αστυνομικού τμήματος Αμαλιάδας για τον οποίο είχε διαταχθεί προφυλάκιση μετήχθη στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών, έχοντας στην τσέπη του ένα... πιστόλι το οποίο κανείς δεν είχε πάρει είδηση!

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που υπέβαλαν σε λεπτομερή έλεγχο τον κρατούμενο μόλις έφτασε στις φυλακές, «πάγωσαν» όταν διαπίστωσαν ότι είχε κρυμμένο ένα αεροβόλο πιστόλι στα ρούχα του. Φυσικά, το όπλο κατασχέθηκε και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απόπειρα εισαγωγής όπλου σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ως τώρα, παραμένει αδιευκρίνιστο πώς βρέθηκε το πιστόλι στην κατοχή του κρατούμενου, που είχε συλληφθεί επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κατοχή ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης οκτώ ετών. Ο ίδιος, πάντως, δεν αποκαλύπτει αν κάποιος του το έδωσε κατά την παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα Αμαλιάδας ή στη διαδρομή για τις φυλακές Αγίου Στεφάνου και η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Πατρών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης