Πρόκειται για τουρίστα που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης με αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή και δυστυχώς εξέπνευσε
Τη δραματική είδηση ότι ένας άντρας 58 ετών είναι νεκρός στην πυρκαγιά της Λακωνίας επιβεβαιώνουν οι αρχές. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης με αναπνευστικά προβλήματα
από τον καπνό, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή και δυστυχώς εξέπνευσε. Επισήμως ως αιτία θανάτου αναφέρεται το έμφραγμα.
Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τουρίστα ο οποίος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νεάπολης Λακωνίας.
Στο μεταξύ, εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας της Νεάπολης, ενώ οι ασθενείς διακομίζονται στο νοσοκομείο των Μολάων.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.