«Αστακός» το Κερατσίνι για τις εκδηλώσεις μνήμης του Παύλου Φύσσα

«Αστακός» το Κερατσίνι για τις εκδηλώσεις μνήμης του Παύλου Φύσσα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή στο Σύνταγμα

«Αστακός» το Κερατσίνι για τις εκδηλώσεις μνήμης του Παύλου Φύσσα
Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Πέμπτη από τη δολοφονία που έμελλε να βυθίσει σε θρήνο μία οικογένεια, να προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα, να συζητηθεί σε όλα τα τηλεοπτικά παγκόσμια δίκτυα και να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για σειρά δικαστικών εξελίξεων, με προφυλακίσεις βουλευτών της ΧΑ.

Με φόντο το αίτημα του πατέρα του Παύλου Φύσσα που, μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη στο protothema.gr, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τον αδικοχαμένο γιο του, από χθες υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας στο Κερατσίνι, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις.

Το Κερατσίνι θυμίζει «φρούριο», καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν «κατασκηνώσει» στην ευρύτερη περιοχή, σε μία προσπάθεια να προλάβουν τυχόν επεισόδια και έκτροπα.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, οι φίλοι του αδικοχαμένου ράπερ απευθύνουν κάλεσμα μέσω Facebook προς όλους όσοι αισθάνονται την ανάγκη να τιμήσουν τη μνήμη του, να δώσουν δυναμικό «παρών» στο διήμερο των εκδηλώσεων, που θα ξεκινήσει αύριο.

Μάλιστα, με σχετική ανακοίνωσή τους στο Facebook ενημερώνουν ότι το διήμερο εκδηλώσεων θα κορυφωθεί με μία μεγάλη συναυλία και τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εκδηλώσεις που θα γίνουν, είναι οι ακόλουθες:

- Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 14:00-15:00 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο σημείο που έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60, παρουσία της οικογένειας και φίλων του.

- Αμέσως μετά, στις 15:00-16:00, θα γίνει η καθιερωμένη δράση δρόμου, με συμμετοχή του κόσμου και ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ημέρας.

- Στις 18:00 θα ξεκινήσει η πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό, όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλκόνια να πετάξουν στον ουρανό.

- Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και λίγο μετά η έναρξη της κεντρικής συναυλίας, με συμμετοχές σημαντικών καλλιτεχνών.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Killah P (E-13/ΝΤΟΠΑΖ 18120), Άλλος Κόσμος, Γιοκαρίνης Γιάννης, Γραμμένος Σπύρος, Ζιώγαλας Νίκος, Κακό Συναπάντημα, Λορίδης Περικλής & Εραστές του Ονείρου, Μίχος Αλέξανδρος, Νικολάου Γιάννης & Λαθρεπιβάτες, Ναουσανάκης Πέτρος, Πουλικάκος Δημήτρης, Ρίζος Απόστολος, Σπυριδούλα, Στόκας Μπάμπης, Σαγρής Τάσος (ποίηση), Υπόγεια Ρεύματα, Χαρούλης Γιάννης, 12 microcuts circassian eden demise, Furor Human, Magic de Spel,l mr Highway band, One leg, mary, Panx Romana Rat, race, Rita Moss, Semen of the sun, The last Drive, Vlastur full band Loyal t & bboys (tribute appearance) και άλλοι καλλιτέχνες-έκπληξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης