Μετά το χθεσινό περιστατικό αυτοχειρίας ενός Ιταλού στον Άγ. Νικόλαο Κρήτης, νέα αυτοκτονία τουρίστα που είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη τάραξε την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες τουflashnews.gr, μια 45χρονη Γαλλίδα, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στις Γούβες Ηρακλείου, έθεσε τέλος στη ζωή της, αργά τη νύχτα του Σαββάτου.
Η 45χρονη έκανε «βουτιά» θανάτου από το μπαλκόνι του δωματίου στο οποίο διέμενε ενώ τα αίτια που την οδήγησαν στο απονενοημένο δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς