Χαλκιδική: Είχε στην κατοχή του από κάνναβη μέχρι και χασισέλαιο

Χαλκιδική: Είχε στην κατοχή του από κάνναβη μέχρι και χασισέλαιο

Ο 34χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών

Χαλκιδική: Είχε στην κατοχή του από κάνναβη μέχρι και χασισέλαιο
Κάτι πιο... βαρύ από τη συνηθισμένη «φούντα» ήθελε ένας 34χρονος χρήστης κάνναβης που εντόπισαν οι άνδρες της Ασφαλείας Πολυγύρου στη Χαλκιδική, γι' αυτό και είχε στρέψει το «ενδιαφέρον» του στο... λάδι του χασίς από το οποίο είχε αποθηκευμένο αρκετό.

Κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με καπνό εμποτισμένο με χασισέλαιο βάρους 2,4 γραμμαρίων και δυο βάζα, από τα οποία ένα περιείχε ένα ml χασισέλαιο και το άλλο υπολείμματα χασισέλαιου. Ο 34χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων βρέθηκε στην κατοχή ενός 27χρονου κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έκαναν άνδρες της Ασφάλειας στη
Σκύδρα Πέλλα
Κλείσιμο
ς κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Με 69 ναρκωτικά δισκία στην κατοχή του, για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, συνέλαβαν στο Βόλο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος έναν 28χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης