Λευκαρίτης: Οι ανήλικες με προσέγγιζαν για τα λεφτά και το σεξ!

Λευκαρίτης: Οι ανήλικες με προσέγγιζαν για τα λεφτά και το σεξ!

Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι τα κορίτσια ήθελαν να τον απομυζήσουν οικονομικά και να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις προσπαθώντας να εμφανίσει τον 57χρονο σαν... θύμα - «Στη θέση που βρέθηκε μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος», έφτασε να πει ο δικηγόρος του Άκη Λευκαρίτη για τα όργια με τις ανήλικες

«Just the 3 of us» για τον Μουρούτσο!
Λευκαρίτης: Οι ανήλικες με προσέγγιζαν για τα λεφτά και το σεξ!
Απίστευτους ισχυρισμούς διατύπωσε σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας ο συνήγορος υπεράσπισης του 57χρονου επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη, σε σχέση με τα σεξουαλικά όργια στα οποία συμμετείχαν ανήλικες. Όπως ανέφερε ο συνήγορος «στη θέση που βρέθηκε ο  κατηγορούμενος μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Οι δύο ανήλικες τον προσέγγιζαν για να τον απομυζήσουν οικονομικά, ικανοποιώντας και τις σεξουαλικές τους ανάγκες». Απαντώντας ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας είπε ότι «ο Νικολάου έπαιρνε τις ανήλικες στο διαμέρισμα του κατηγορουμένου επιχειρηματία κατόπιν υποδείξεων του Λευκαρίτη».

Η Γενική Εισαγγελία παρουσίασε σήμερα και κατάθεση της 19χρονης αδελφής της μιας εκ των δύο ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση. «Οι δύο ύποπτοι» ανέφερε η Κατηγορούσα αρχή «είχαν την πείρα και την επιδεξιότητα να διαπράξουν τα αδικήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί», προσθέτοντας ότι «όσα ανέφερε στην κατάθεση της η αδελφή της 14χρονης, 19 χρόνων σήμερα, δείχνει το αδίστακτο του κατηγορούμενου επιχειρηματία». Επίσης είπε ότι «μια γυναίκα είχε ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λάρνακα στο όνομα του Λευκαρίτη ενώ ορισμένες φορές έπαιρνε τις κοπέλες και σε άλλο διαμέρισμα που διέθετε».

Οι συνήγοροι του Λευκαρίτη και του Νικολάου έφεραν ένσταση στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής για συνέχιση της προφυλάκισης ως τη δίκη. Η κατηγορούσα αρχή υποστήριξε πως αν αφεθούν ελεύθεροι  «υπάρχει ο κίνδυνος μη προσέλευσης τους στο Δικαστήριο και υπάρχει ο κίνδυνος διάπραξης και άλλων αδικημάτων». Ανέφερε ακόμα ότι η κατηγορία του βιασμού επισύρει την ποινή των ισοβίων και η κατηγορία της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου την ποινή φυλάκισης για 20 χρόνια. Είπε επίσης ότι τα αδικήματα είχαν διαπραχθεί για την μεν 14χρονη από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τις 28 Απριλίου 2014 και για την 15χρονη από τις 26-28 Απριλίου 2014.

Κλείσιμο
Ο δικηγόρος του Λευκαρίτη ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης του γιατί «είναι Κύπριος υπήκοος, είναι μόνιμος κάτοικος και διαμένει στην Κύπρο, είναι επιχειρηματίας και έχει τις επιχειρήσεις του στην Κύπρο, είναι νυμφευμένος και οικογενειάρχης, πρόσωπο λευκού ποινικού μητρώου και οι δεσμοί του με τον τόπο του εξανεμίζουν κάθε πιθανότητα διαφυγής του. Είναι επίσης αναγνωρίσιμο πρόσωπο και όπου και να πάει είναι εύκολο να αναγνωριστεί» ανέφερε.

Αναφορικά με την κατηγορία της διάπραξης και άλλων αδικημάτων, ο κ. Γεωργίου είπε ότι «οι δύο ανήλικες δεν προσεγγίστηκαν από τον κατηγορούμενο, είχαν οι ίδιες το κίνητρο να πάρουν λεφτά και τον προσέγγιζαν για να πάρουν χρήματα έναντι σεξ. Από την κατάθεση τους οι δύο ανήλικες ισχυρίστηκαν ότι προσέγγιζαν τον Λευκαρίτη όταν χρειάζονταν λεφτά» είπε. Πρόσθεσε ακόμα πως η 19χρονη σήμερα αδελφή της 14χρονης στη κατάθεση της στην Αστυνομία ανέφερε πως «είχε πιεστεί από την αδελφή της να ζητήσουν λεφτά από τον  κατηγορούμενο. Είναι κοπέλες που στην ουσία εκπορνεύονταν ενώ ήταν ανήλικες, δεν προσεγγίστηκαν από τον κατηγορούμενο, ήξεραν ότι είχε λεφτά και όταν ήθελαν χρήματα πήγαιναν και τον έβρισκαν, ενώ περιστασιακά έκαναν σεξ».

Ο Γιώργος Γεωργίου είπε επίσης ότι η όλη υπόθεση έχει «στοιχίσει πολύ στον κατηγορούμενο και στην οικογένεια του, έχει δοθεί τέτοια δημοσιότητα ώστε αν ακόμα σκεφτεί να κυκλοφορήσει θα παρακολουθείται και από τον τελευταίο πολίτη».

Ανέφερε ακόμα ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να δεχθεί τους όποιους όρους επιβάλει το δικαστήριο προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης. Είναι διατεθειμένος  να εμφανίζεται  καθημερινά σε αστυνομικό σταθμό, να παραδώσει το διαβατήριο και τα άλλα ταξιδιωτικά του έγγραφα στην Αστυνομία, να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα , να υπογράψει εγγύηση με αξιόχρεους εγγυητές και να καταθέσει ποσό ύψους μεταξύ 30-50 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα είναι παρών στην δίκη του που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αλεξάνδρα Λυκούργου επιφυλάχθηκε να δώσει την απόφαση της για να αφεθούν ή όχι ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης. Μέχρι τότε οι δύο θα παραμείνουν υπό κράτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης