Κατασχέθηκαν δέκα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές με ειδικό λογισμικό για τη διεξαγωγή παράνομων παιγνίων και ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διεξαγωγή παράνομων χαρτοπαίγνιων
Ένα κατάστημα μέσα στο οποίο διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια εντόπισαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικοί του Τ.Α. Ηλιούπολης στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Συνελήφθησαν μία 45χρονη Ελληνίδα, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο ακόμα Έλληνας, ηλικίας 50 και 58 ετών, υπάλληλοι, ενώ αναζητείται η Ελληνίδα ιδιοκτήτρια.
Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, επτά κεντρικές μονάδες και 12 οθόνες ηλεκτρονικού υπολογιστή με ειδικό λογισμικό για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών χαρτοπαίγνιων και το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV