Έλληνας ο «εγκέφαλος» της μεταφοράς 231 κιλών χασίς

Έλληνας ο «εγκέφαλος» της μεταφοράς 231 κιλών χασίς

Οι μεταφορείς ανέπτυξαν ταχύτητα όταν είδαν τους αστυνομικούς και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε μικρή απόσταση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι

Έλληνας ο «εγκέφαλος» της μεταφοράς 231 κιλών χασίς
Η δήλωση που έκανε… κατόπιν εορτής για κλοπή του αυτοκινήτου του, αποκάλυψε το ρόλο που έπαιξε ένας 51χρονος Έλληνας στην υπόθεση της μεταφοράς 231 κιλών χασίς η οποία αποτράπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 12ο Ηγουμενίτσας!

Όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που είναι κάτοικος Μεσολογγίου, πληροφορήθηκε ότι είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, έσπευσε να καταγγείλει την κλοπή στην Ασφάλεια της πόλης. Όταν, όμως, έδωσε κατάθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ισχυριζόταν ότι εκλάπη το αυτοκίνητο, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι το είχε παραχωρήσει για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Οι μεταφορείς ανέπτυξαν ταχύτητα όταν είδαν τους αστυνομικούς και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε μικρή απόσταση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι. Όμως, στη διασταύρωση της Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 38 και 24 που προπορεύονταν ως προπομποί με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στο όχημα του 51χρονου κατασχέθηκαν 214 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 231 κιλών και 650 γραμμαρίων, έξι τσιγαριλίκια και στην κατοχή των τριών δραστών οκτώ κινητά τηλέφωνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης