Ο «Ντιέγκο» μύρισε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Ο «Ντιέγκο» μύρισε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής ανέλαβε υπηρεσία τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έφτασε στο Τελωνείο ένα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη

Ο «Ντιέγκο» μύρισε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο ένας από τους δυο σκύλους του τελωνείου των Κήπων στον Έβρο. Ο «Ντιέγκο», που έχει γίνει... θρύλος με τους αλλεπάλληλους εντοπισμούς ναρκωτικών και τις συλλήψεις των μεταφορέων τους, ανακάλυψε πάλι μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής ανέλαβε υπηρεσία τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έφτασε στο Τελωνείο ένα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη και έκανε έλεγχο σε όλες τις αποσκευές που ήταν στοιβαγμένες στον ειδικό χώρο. Τα πανίσχυρα ρουθούνια του δεν άργησαν να εντοπίσουν ένα ύποπτο σακίδιο πλάτης.

Μόλις ο «Ντιέγκο» αντέδρασε θετικά, οι τελωνειακοί ερεύνησαν το σακίδιο και διαπίστωσαν ότι ραμμένες μέσα στη φόδρα του ήταν συσκευασίες με συνολικά δυο κιλά και 250 γραμμάρια ηρωίνης! Ο ιδιοκτήτης του, ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος ταξίδευε με το λεωφορείο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης