Ένας κρατούμενος είχε τα ναρκωτικά, αλλά στο κελί του στις φυλακές Λάρισας γινόταν κανονικό πάρτι με χρήση ηρωίνης από διάφορους συγκρατούμενούς του
Αυτό προκύπτει από τα ευρήματα της έρευνας που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο θάλαμο κράτησης του 38χρονου Αλβανού.
Κατά τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του αλλοδαπού τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους ενάμισι γραμμαρίου, πράγμα που δείχνει ότι έκανε διακίνηση μέσα στις φυλακές.
Βρέθηκαν, όμως, ακόμη πέντε τηλεκάρτες, τρία φύλλα περιοδικού και τέσσερα καλαμάκια με υπολείμματα ηρωίνης κι αυτό σημαίνει πως δεν ήταν ο μόνος που έκανε χρήση!
Ο 38χρονος, που εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί σε ποιους προμήθευε την ηρωίνη.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.