Ο κακός μας ο καιρός: Τραυματισμοί, πτώση δέντρων και μποτιλιάρισμα

Ο κακός μας ο καιρός: Τραυματισμοί, πτώση δέντρων και μποτιλιάρισμα

Στέγαστρο πάνω σε ταξί στην Υμηττού - Διακόπηκαν για ώρα τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ από Ειρήνη έως Ηράκλειο - Κατέρρευσε το ιατρείο του ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά - 45 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων στην Πυροσβεστική - Διακοπές ρεύματος στον Πειραιά


Ο κακός μας ο καιρός: Τραυματισμοί, πτώση δέντρων και μποτιλιάρισμα
Μποτιλιάρισμα, πτώση δέντρων, διακοπές ρεύματος και πολλά άλλα προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία που πλήττει από τα ξημερώματα την Αττική.

Στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στην οδό Υμηττού 259 επικράτησε πανικός, όταν λίγο μετά τις 11 το πρωί,
ένα στέγαστρο έπεσε πάνω σε διερχόμενο ταξί και σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να απομακρύνουν το στέγαστρο από το οδόστρωμα.

Κλείσιμο




Εν τω μεταξύ, λόγω των ισχυρών ανέμων η πυροσβεστική έχει δεχθεί 45 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων.

Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ένα δέντρο που έπεσε στις 4 τα ξημερώματα λόγω της καταιγίδας στην Οδό Σατωβριάνδου 7 στην Ομόνοια. Ωστόσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κανένας πολίτης δεν έχει κινδυνεύσει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, λόγω πτώσης δέντρου στις γραμμές του ΗΣΑΠ διακόπηκαν για ώρα τα δρομολόγια από τον σταθμό «Ειρήνη» μέχρι τον σταθμό «Ηράκλειο».

Ακόμη, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στον Πειραιά έχει λάβει 40 κλήσεις για διακοπές ρεύματος από το πρωί σε τμήματα της Νίκαιας και του Πειραιά. Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, τα προβλήματα προέκυψαν γιατί πλημμύρισαν δυο παλιοί υποσταθμοί που βρίσκονται σε υπόγεια.



Tο τελευταίο «θύμα» της κακοκαιρίας που επικρατεί από το πρωί στην Αττική ήταν οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Όπως έγινε γνωστό ο δυνατός αέρας και η βροχή ξεγύμνωσαν τις παραδομένες στον χρόνο και πλέον στον καιρό, εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες υλικές ζημιές στο ιατρείο των αθλητών.

Οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ κατάφεραν την τελευταία στιγμή να μεταφέρουν τον ιατρικό εξοπλισμό σε ασφαλές και στεγνό μέρος.

Την ίδια ώρα, πολλοί δρόμοι έχουν γεμίσει νερά ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό στο ρεύμα της καθόδου.

Συγκεκριμένα, μια νταλίκα εξαιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος -λόγω της βροχής- ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο για δύο ώρες. Ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε, ενώ από τύχη η νταλίκα δεν έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο όχημα.

Έπειτα από πολλές προσπάθειες, ειδικοί γερανοί απεγκλώβισαν και απομάκρυναν την νταλίκα από το σημείο του τροχαίου.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης