Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία Πάργης στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 15 οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν με μαχαίρια σε δύο νεαρούς, τραυματίζοντάς τους και εγκαταλείποντάς τους αιμόφυρτους στα σκαλιά της εισόδου του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου. Οι οπαδοί τράπηκαν αμέσως σε φυγή, με μηχανές μικρού κυβισμού.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με ιατρικές πηγές, έχουν τραύματα στα πόδια και την πλάτη.
Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες, ενώ πριν από λίγο συνέλαβε έναν εξ αυτών, όταν το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε, ανατράπηκε κοντά στον κόμβο της Εγνατίας Οδού.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.