Θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ισθμό, όταν ένας άντρας αγνώστων στοιχείων προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr,πολίτες κάλεσαν την αστυνομία όταν τον είδαν.
Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής, που, μετά από μιάμιση ώρα, τον έπεισαν να κατέβει από το ψηλό σημείο που βρισκόταν.
Ωστόσο, ο άνδρας και αφού βρισκόταν σε χαμηλό σημείο, πήδηξε μέσα στο κανάλι από ύψος περίπου 5 μέτρων.
Τον άνδρα παρέλαβαν αστυνομικοί με την συνδρομή της ΑΕΔΙΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί, ωστόσο μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.