Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του άγριου βασανισμού του Όλιβερ, του χάσκι που βρέθηκε βαρύτατα κακοποιημένο στην Αράχωβαμε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους πάντες με τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να εντείνουν τα τελευταία 24ωρα τις έρευνες για τον κακοποιητή του.
Παρόλο που ο Όλιβερ πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή, και η ιδιοκτήτρια του πίστευε ότι θα τα καταφέρει, τελικά μετά από κάποιες ώρες η καρδιά του δεν άντεξε και κατέληξε στο σπίτι του.
Σήμερα Τετάρτη η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος στο Open για να μεταφέρει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο, φαίνεται πως συγκινήθηκε από το φριχτό έγκλημα και βούρκωσε προσπαθώντας μετά δυσκολίας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Έχω και εγώ σκυλάκι, χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στον αέρα. Είναι τραγικό!», είπε μεταξύ άλλων, προσπαθώντας να συγκρατηθεί και να συνεχίζει το ρεπορτάζ της.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.