Θεσσαλονίκη: Missing Alert για την 31χρονη Χριστίνα Παναγιωτίδου που εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη: Missing Alert για την 31χρονη Χριστίνα Παναγιωτίδου που εξαφανίστηκε

Αγωνία για την 31χρονη γυναίκα που τα ίχνη της αγνοούνται από  τις 8 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού

exafanisi83
Missing Alert για μια 31χρονη γυναίκα η οποία εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε την Τετάρτη (28/12) το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ειδικότερα, στις 08/12/2022 κατά τις πρωινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η 31χρονη Παναγιωτίδου Χριστίνα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χριστίνα Παναγιωτίδου έχει ύψος 1,67 μ., κανονικό βάρος, μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε λαδί μπουφάν, μπλουζάκι-τοπ, μαύρο αθλητικό παντελόνι, αθλητικά μπλε παπούτσια. Κρατούσε μια μαύρη τσάντα και φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα στοιχεία για τις καταθέσεις Καϊλή και Τζιόρτζι - «Η Εύα γνώριζε για τα χρήματα»

Παγκόσμια ανησυχία για το ξέσπασμα της Covid στην Κίνα - Καταρρέουν τα νοσοκομεία

Όθων Παπαδόπουλος: Ο Κούγιας αγόρασε την υπόθεση Πισπιρίγκου, δεν του ανατέθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης