Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, μια ρήση την οποία φαίνεται ότι δεν ενστερνίζεται ο Αλέξης Τσίιπρας κάθε φορά που έχει απέναντί του τον Γιώργο Παπαδάκη.
Κι αυτό γιατί σε δύο από τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει το τελευταίο διάστημα στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον έχει αποκαλέσει «κύριε Μητσοτάκη».
Χρονικά η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν σήμερα το πρωί, Παρασκευή (30/09), στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Να απαντήσω σε κάτι που με ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Μητσοτάκης, πάλι σας είπα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβανόμενος άμεσα το σαρδάμ του με την Μαρία Αναστασοπούλου να σχολιάζει χαμογελαστή «τον κ. Μητσοτάκη έχετε στο μυαλό σας».
Το ίδιο είχε συμβεί και τον Απρίλιο του 2021 όταν τότε ο Αλέξης Τσίπρας είχε ξεκινήσει απάντηση σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη με την προσφώνηση «κύριε Μητσοτάκη» και τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 τότε να κουνιέται από τη θέση του.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.