Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου σε περιοχή της Πέλλας, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη έξι ατόμων από αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας.
Το επεισόδιο έλαβε χώρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Μαυροβούνι και Λυκόστομο, στην περιοχή της Σκύδρας.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τη λήξη, όταν 15 άτομα εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν τον διαιτητή του αγώνα. Κάποιοι μάλιστα, κατάφεραν και χτυπήματα εναντίον του, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν σοβαρά. Για το περιστατικό συνελήφθησαν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος (17 ετών), ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, αλλά και ακόμη 4 ημεδαποί ηλικίας 23 έως 60 ετών. Επιπλέον, ως δράστης ταυτοποιήθηκε και ένας 74χρονος.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων ατόμων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.