Θρήνος στα Τρίκαλα, καθώς λίγο πριν διακομισθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κατέληξε 32χρονος Ρομά με κορωνοϊόστο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άτυχος 32χρονος είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα και παλιότερα είχε νοσηλευτεί ξανά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Προ ημερών εισήχθη με συμπτώματα covid-19 και βρέθηκε θετικός σε αυτόν. Νοσηλεύονταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων και καθώς η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του σε ΜΕΘ covid-19. Δεδομένου πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλία, έγινε προετοιμασία διακομιδής στη Χαλκίδα, ωστόσο ο 32χρονος κατέληξε από ανακοπή.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.