Τσακαλώτος: Θα καταθέσουμε αντιπρόταση για το αφορολόγητο

Τσακαλώτος: Θα καταθέσουμε αντιπρόταση για το αφορολόγητο

Ερωτηθείς για την πρόταση των εκπροσώπων των δανειστών για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, ανέφερε ότι το Σάββατο, η κυβέρνηση θα καταθέσει αντιπρόταση

Τσακαλώτος: Θα καταθέσουμε αντιπρόταση για το αφορολόγητο
Το ζήτημα της πλήρους ανεξαρτητοποίησης της φορολογικής διοίκησης, αποτέλεσε το αντικείμενο των διαπραγματεύσεων κατά τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των δανειστών την Παρασκευή.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχουν πλέον ανοιχτά ζητήματα με τους πιστωτές.
Ωστόσο, ερωτηθείς για την πρόταση των εκπροσώπων των δανειστών για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, ανέφερε ότι το Σάββατο, η κυβέρνηση θα καταθέσει αντιπρόταση.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση μετείχε και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με το κουαρτέτο για το δημοσιονομικό πλαίσιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 14.00 και όχι στις 15.00, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών. Θα έχουν προηγηθεί οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους πιστωτές για τη διοικητική μεταρρύθμιση (10.30) και το ασφαλιστικό (11.30).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης