Μακριά από τα χαμηλά ημέρας το κλείσιμο της Wall Street

Μακριά από τα χαμηλά ημέρας το κλείσιμο της Wall Street

Οι δείκτες κινήθηκαν από την έναρξη των συναλλαγών με αρνητικό πρόσημο, ωστόσο κατάφεραν να περιορίσουν αισθητά τις απώλειες τους στο τέλος

Μακριά από τα χαμηλά ημέρας το κλείσιμο της Wall Street
Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Πέμπτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street με φόντο τα αδύναμα μάκρο και τις δηλώσεις υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Fed για το ενδεχόμενο αύξησης των επιτοκίων νωρίτερα από το αναμενόμενο. 

Οι δείκτες κινήθηκαν από την έναρξη των συναλλαγών με αρνητικό πρόσημο, ωστόσο κατάφεραν να περιορίσουν αισθητά τις απώλειες τους στο τέλος.

Κλείσιμο
Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα στις ΗΠΑ δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, εντείνοντας τον προβληματισμό μετά τα χθεσινά απογοητευτικά στοιχεία για την πορεία του αμερικανικού ΑΕΠ το α΄ τρίμηνο.


Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 21,38 μονάδες (0,13%) κλείνοντας στις 16.846,13 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,71 μονάδων (0,02%) και έκλεισε στις 4.379,05 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε πτώση 2,31 μονάδων (0,12%) κλείνοντας στις 1.957,22 μονάδες.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης