Οι Spice Girls επιστρέφουν για «μπάζα» 56 εκατ. ευρώ

Οι Spice Girls επιστρέφουν για «μπάζα» 56 εκατ. ευρώ

Τα μέλη του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος βρέθηκαν μετά από χρόνια και εξέδωσαν ανακοίνωση - «Έχει έρθει ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί» αναφέρουν - Πάντως σύμφωνα με πηγές, η Βικτόρια Μπέκαμ... δεν θα τραγουδά

Οι Spice Girls επιστρέφουν για «μπάζα» 56 εκατ. ευρώ
Κι όμως, οι Spice Girls ξαναβρέθηκαν! Όχι όμως για να τραγουδήσουν ή για να ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ, αλλά για να τα πουν. Τα μέλη του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος συναντήθηκαν χθες και δεν το έκρυψαν, καθώς έβαλαν φωτογραφίες τους στο Instagram. 

Είναι η πρώτη φορά που οι διάσημες βρετανίδες βρίσκονται μετά το 2012, ενώ φήμες οργίαζαν για τις κακές τους σχέσεις. 

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μέλανι Μπράουν, η Έμα Μπάντον, η Μέλανι Τσίσολμ και η Τζέρι Χόρνερ συναντήθηκαν στο σπίτι της τελευταίας στο βόρειο Λονδίνο. Εκεί βρισκόταν και ο πρώην μάνατζέρ τους, Σάιμον Φούλερ. 

Κλείσιμο
«Πάντα μας συγκινούσε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για τις Spice Girls. Νιώθουμε ότι έχει έρθει τώρα ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί», αναφέρει το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του. 


Τελευταία εμφάνιση το 2012

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 μετά από κάστινγκ. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, «Wannabe» το 1996, σπάζοντας το ρεκόρ για γυναικείο συγκρότημα, καθώς πούλησαν 85 εκατομμύρια άλμπουμ. 

Η ζωή του συγκροτήματος κράτησε λίγο, καθώς τα Spice Girls διαλύθηκαν το 2000. Όμως, το 2007-2008 πραγματοποίησαν περιοδεία σε Ευρώπη και ΗΠΑ με αφορμή ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ενώ το 2012 εμφανίστηκαν -παρά τις αντιστάσεις της Βικτόρια Μπέκαμ- στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. 


Ανακοίνωση και φωτογραφίες στο Instagram 

Πάντως τα διάσημα κορίτσια υποστήριξαν ότι πέρασαν ένα καταπληκτικό απόγευμα. «Συμφωνούμε όλες ότι υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες που θα αγκαλιάσουν ξανά την αρχική ουσία των Spice Girls, ενώ θα ενισχύσουν το μήνυμά μας προς τις επόμενες γενιές για γυναικεία ενδυνάμωση», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. 

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες έβαλαν και στο Instagram, αφήνοντας υπονοούμενα για επανένωση. 

Η Έμα Μπάντον έγραψε «το μέλλον μοιάζει spicy», ενώ η Τζέρι Χόρνεν ανέφερε «η #girlpower είναι ζωντανή και καλά».

Οι δηλώσεις έρχονται σε αντίθεση με όσα έλεγε το Νοέμβριο η Βικτόρια Μπέκαμ που είχε πει ότι η επανένωση του συγκροτήματος δεν θα συμβεί. «Κάποια στιγμή θα πρέπει να γνωρίζεις πότε έχει έρθει η ώρα» να αποσυρθείς, ανέφερε. 


Προτάσεις 10 εκατομμύρια στερλίνες εκάστη 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, το συγκρότημα μπορεί να κερδίσει έως και 56 εκατ. ευρώ από προτάσεις που έχει λάβει για κάποια τηλεοπτικά σχέδια στην Κίνα, ένα τηλεοπτικό σόου ταλέντων, διαφημίσεις και ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. 

Σε κάθε περίπτωση, πηγή διευκρίνισε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα τραγουδά. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης